Stukadoorsbedrijf Steenbergen           
      

Onze aanpak 

Stukadoorsbedrijf Steenbergen weet van aanpakken en we laten graag zien hoe we dat doen. 

Met ons heldere drie-stappenplan leest u hoe we te werk gaan van eerste contact tot oplevering van de opdracht. 

Stap 1 Contact en inventarisatie 

U bent via de website of via een andere bron op het spoor gekomen van Stukadoorsbedrijf Steenbergen en belt ons. Of u heeft het invulformulier op de website gebruikt en wordt terug gebeld. Tijdens dit telefonisch contact kan er inventarisatie worden gemaakt van de opdracht. Afhankelijk van de werkzaamheden en de soort opdracht kan op basis van deze gegevens snel een offerte worden uitgebracht. Vooral bij renovatie, aan- of verbouw wordt eerst een afspraak gemaakt. Het is nodig om de werkzaamheden ter plaatse op te nemen om tot een passende offerte te kunnen komen. 

Stap 2 Offerte en planning

We bieden u een passende offerte en wanneer deze is ondertekend maken we een planning om de werkzaamheden uit te voeren. Stukadoorsbedrijf Steenbergen werkt vakkundig, vlot en zeer zelfstandig. Na afloop wordt alles netjes opgeruimd. 

Stap 3 Oplevering 

Stukadoorsbedrijf Steenbergen is niet bang voor kritiek. we weten dat we goed zijn, maar feilloos is niemand. mocht er iets aan het geleverde werk mankeren of mocht er iets opvallen, dan horen we het graag en herstellen waar nodig (u heeft hiervoor 7 dagen de tijd).